vmbo 3/4 bb/kb

 

Handel, Administratie &Verkoop saai? Zeker weten van niet …

Heb je een neus voor een goede handel? Hebben cijfers voor jou geen geheimen? Ben je nauwkeurig? Ga je graag met mensen om? Adviseer je graag een ander?
Haal dan het beste uit jezelf met Handel,  Administratie & Verkoop!

In de economische en administratieve sector werk je met en voor mensen.  Automatisering is hierbij belangrijk.  Als dit je aanspreekt, zit je goed bij deze afdeling. Wil je carrière maken als verkoopmedewerker ook dan is dit de juiste plek! Tijdens de praktijklessen werk je in een nagebootste kantoortuin of winkel  waar van alles gebeurt wat met economie, administratie of verkoop te maken heeft. Je klasgenoten zijn je collega’s!

Het motto is: “leren door doen”.
Daarbij verwachten we twee dingen van jou. Je wilt zelfstandig werken en je hebt een serieuze werkhouding!

Handel en administratie op het Heerenlanden College:
Als alles in balans moet zijn.


Zorg & Welzijn Breed

Vind je het belangrijk om later met mensen te werken? Lijkt het je leuk om met baby’s, peuters, schoolkinderen of ouderen te werken? Of vind je het leuk om iets met uiterlijke verzorging te doen? Kies dan voor de opleiding Zorg & Welzijn!
Er bestaan veel verschillende beroepen in de sector Zorg & Welzijn. Bij beroepen in de zorg gaat het erom dat je kinderen en/of volwassenen helpt bij hun dagelijkse verzorging. Bij beroepen op het gebied van welzijn, help je anderen om zich prettig te voelen in de (Nederlandse) samenleving. Je kunt dan werken op diverse plekken zoals:

• Baby- of peuterhoek
• Keuken
• Kapsalon
• Schoonheidssalon
• Ziekenhuis
• Buurthuis
• Thuiszorg

Zorg en Welzijn op het Heerenlanden College:
Een opleiding met een hart voor mensen.


Techniek Breed
Schroefde jij vroeger al de radio uit elkaar? Weet jij hoe je het best een papieren vliegtuigje vouwt? Wil je zelf aan je brommer sleutelen? Met andere woorden, heb je technisch talent? Doe dan de opleiding Techniek Breed.
Deze opleiding is bedoeld voor leerlingen die graag met hun handen werken en samen met anderen iets willen maken. Er worden verschillende technieken gegeven:
• Bouwtechniek
• Metaaltechniek
• Elektrotechniek
• Motorvoertuigentechniek

Techniek Breed op het Heerenlanden College:
Uiteindelijk kan niemand zonder techniek.


Sport, Dienstverlening & Veiligheid
Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Kan je niet stil zitten? Durf je verantwoordelijkheid aan? En ben je niet bang om voor een groep te staan? Dan is de opleiding Sport, Dienstverlening & Veiligheid (SD&V) echt iets voor jou!
SD&V is bedoeld voor leerlingen die sociaal en sportief zijn. Maar ook voor leerlingen die graag les willen geven of leiding aan een groep. Met de opleiding SD&V kun je later werken als sportleider, medewerker van een facilitaire dienst, als beveiliger of toezichthouder.

SDV op het Heerenlanden College:
Vooral leuk en vooral leerzaam.

 
 

Nog meer informatie:

Wat ga je doen?
Waar kun je werken?
Verder leren?

als je de opleiding volgt van ...

Handel Administratie Verkoop
Zorg en Welzijn Breed
Techniek Breed
Sport Dienstverlening Veiligheid