Doemiddagen 22 november: Jij komt toch ook?

 

Inschrijving voor de Doemiddagen op 22 november is gesloten.


Op woensdag 22 november zal er op Het Heerenlanden (Eksterlaan) een Lesproeverij en op De Joost (Joost de Jongestraat) een Doe-Ervaar-Leermiddag worden georganiseerd. Deze middagen zijn bedoeld om onze toekomstige leerlingen – we hebben het nú dus over jou – kennis te laten maken met onze school.

Om deel te kunnen nemen aan één van deze middagen, moet je wel eerst inschrijven. Klik op de middag van je keuze en je komt op een pagina waar je een formulier in kunt vullen. Doe dit goed en nauwkeurig. Nadat je het formulier hebt verzonden, zie je op je scherm dat je bent ingeschreven voor de middag die je hebt gekozen.

Je ontvangt ook nog een bevestigingsmail. Bewaar deze mail goed! Zo kan je niet vergeten dat wij je hartelijk welkom heten op woensdag 22 november!

LET OP: Je kunt maar inschrijven voor 1 middag!


Doemiddag = Lesproeverij woensdag 22 november Het Heerenlanden

Eksterlaan mavo, havo, vwo, tto

Inschrijven kan tot en met maandag 20 november!

Op 22 november, van 14.00 – 16.00 uur,  krijg je een idee hoe het leven op school er uit ziet: je volgt 4 verschillende lesjes van 20 minuten. Je krijgt bijvoorbeeld een lesje Frans, muziek, wis- of natuurkunde. Natuurlijk is er ook een echte pauze: een leuke manier om met Het Heerenlanden kennis te maken! Jij komt toch ook?

Klik hier en schrijf je in voor de Doemiddag = Lesproeverij op 22 november!


Doe – Ervaar – Leermiddag woensdag 22 november De Joost

Joost de Jongestraat vmbo bb/kb zorg & welzijn – diensten & producten

Inschrijven kan tot en met maandag 20 november!

Op 22 november, van 14.00 – 15.30 uur, maak je een reis door de school en maak je kennis met De Joost, de vakken en de leraren. Jij komt toch ook?

Klik hier en schrijf je in voor de Doe-Ervaar-Leermiddag op 22 november!